Bedrijf

Het geheim van het succes

Onze medewerkers – de basis van de onderneming

De onderneming URSAPHARM heeft zijn succes voornamelijk te danken aan zijn medewerkers. Hun creatiepotentieel, maar ook hun inzet en hun motivatie vormen de perfecte basis voor een uitstekende marktpositie en zijn de drijvende kracht voor de ontwikkeling van innoverende producten. Meer dan 500 hooggekwalificeerde medewerkers op het hoofdkantoor en in de distributielanden verzekeren met hun inzet
het succes van de onderneming.

Het succes van URSAPHARM is niet een kwestie van toeval. Vanaf het begin concentreert de onderneming zich bovenal op de ontplooiing van zijn medewerkers. Het succes wordt, zoals duidelijk blijkt uit de richtlijnen van de fabrikant van farmaceutische producten, bepaald door de medewerkers. Het is dan ook logisch dat URSAPHARM vanaf het begin een verticale hiërarchie bevorderd heeft. Korte circuits, snelle beslissingen, onafhankelijkheid van de medewerkers zorgen dat creativiteit en vindingrijkheid alle ruimte krijgen zich te ontplooien. Bovendien besteedt URSAPHARM veel tijd en aandacht aan bij- en nascholing, alsook aan kennisoverdracht. De onlangs opgerichte URSAPHARM academie organiseert opleidingen op alle vakgebieden en op alle niveaus van de onderneming. Of het nu om de technische of commerciële sector of de medische farmacologie gaat, het hoge deelnemingspercentage spreekt boekdelen. Het is dan ook niet verrassend dat veel medewerkers van URSAPHARM gedurende hun hele loopbaan bij het bedrijf blijven werken.

Behalve de menselijke creativiteit en energie heeft een fabrikant van farmaceutische producten ook en vooral behoefte aan geavanceerde technische apparatuur om zijn ontwikkelingen te kunnen uitvoeren. Al decennia lang investeert URSAPHARM permanent in zijn productiesites. Tegenwoordig vervaardigt de onderneming zeer efficiënte geneesmiddelen en medische hulpmiddelen van uitstekende kwaliteit in uiterst moderne productie-installaties. In de zogenaamde “cleanrooms” worden steriele, vloeibare en halfvaste producten geproduceerd, zoals oogdruppels, ophtalmologische zalven en neussprays. De geneesmiddelen in vaste vorm, zoals tabletten, filmomhulde tabletten en capsules maken eveneens deel uit van het brede productspectrum van URSAPHARM. Het hoge niveau van URSAPHARM op het gebied van standaardnormen is te danken aan een groot aantal audits en inspecties die met succes door nationale en internationale autoriteiten geleid zijn. Ook het thema “duurzaamheid” ligt het bedrijf zeer nauw aan het hart: al jarenlang zijn de productiemethodes gericht op ecologie en milieubehoud.